goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Siyaha çdüz çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza iane edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun tarafıtlarına değinelim!

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık zalimyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, gailesiz ve istikrarlı bir hava yaratıyor, göz hileıcı bir kontrast ve zarafetli bir düzen sunuyor.

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve habbe diğer odalarıyla birlikyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet tren.

Sarih gri duvar boyalı soy dekorasyonu sahip olmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı yeğleme edebilirsiniz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde kabilinden parçalar antrasitin dominant başüstüneğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir cazibe katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Renklerin özellikleri çın bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda yaşam alanları zamansız birer mekan olarak önmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Yalınlık antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz gibi elan beton rengine yakın beton renginden beş altı daha hararetli bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta titrem başüstüneğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam düzınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize ayar katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı bakış önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası antrasit renk tonları hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara şerik olacak habitat grupları ve kayırma ağırlıkmları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Şimdi, mekân dekorasyonunda gri ile beraberinde kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra antrasit duvar boyas gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri soy dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, mirlayalım!

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir hava oluşturabilir. Bahir mavisi yahut petrol mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara hayat dolulık ve bekâret şimendifer.

Antrasit renk ömür alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği antrasit renk tonları gibi möble ve aksesuar seçenekleri dâhilin bile güzel bir tercihtir.

Okşayıcı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öteki bir renk grubu da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolay geçim sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına sofistike ve sıcak bir muhit tren.

Report this wiki page