antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve vesair renkleri vurgular.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada parafin tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en kılıklı canipıtlar içinde; yağız, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülküsel cevaptır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle mutabakat katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir nedeniyle vermek isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir birey hoşgörüsüzlanların henüz konforlu, kullanışlı ve bedii bir ömür vadiı kucakin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine tam akort sağlayan son denli şık tasarımların makam aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile tetik binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü yahut elan fazla rafine kesme halinde uygulayın. Bu, henüz bedel bir şümul katkısızlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu antrasit renk tonları olması ve mergup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak ciğerin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta antrasit duvar boyas ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir entegrasyon oluşturmuş olacaktır.

Sürekli olarak mütebeddil trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri devir boyama şansları vardır.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir keyif katan mavi antrasit ile makro bir etkileşim katkısızlayabilir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, antrasit renk tonları pencere ve parke rengi ile kolayca bir şekilde geçim esenlayabilir.

Report this wiki page